Πώληση Μονοκατοικία, Shah Alam, Selangor, Μαλαισία, Kota kemuning

Πώληση - Cod. 39918

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 743.22 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Υπογραφή Μπανγκαλόου σπίτι. Σπάνια ευκαιρία να κατέχει μάλλον το μοναδικό σπίτι μπανγκαλόου υπογραφή στο KK Hills που είναι εντελώς (ΝΕΟ). Όλα τα σπίτια υπογραφών BUNGALOW έχουν ήδη καταληφθεί. KK λόφους βρίσκεται στην καρδιά του Kota Permai GOLF πορεία. Το πιο σημαντικό μέρος στην Kota Kemuning και πιθανώς στο Shah Alam. Εδώ είναι η ευκαιρία σας τώρα να πάρετε το μόνο κενό μπανγκαλόου Υπογραφή αριστερά. Κανένας πράκτορας, κανένας συνεργάτης έσπασε, μόνο πραγματικοί αγοραστές. Η τιμή δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Κάντε μια δήλωση, αγοράστε το μπανγκαλόου σας υπογραφής!

Έτσι, πιθανότατα αναρωτιέστε σας υπάρχουν τόσες πολλές μπανγκαλόου στο kota kemuning. Ποιο μέρος του kota kemuning είναι το καλύτερο; Καλά φυσικά οπουδήποτε κοντά στο γήπεδο του γκολφ. Αλλά μαντέψτε τι, υπάρχει μόνο μία περιοχή στην ΚΚ που είναι ΔΥΝΑΤΟΣ στη μέση του γηπέδου γκολφ και αυτό είναι το Kota Kemuning Hills. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Kota Kemuning Hills υπήρξε και θα είναι πάντα το καλύτερο μέρος για να ζήσει κανείς στην Kota Kemuning. Αγοράζετε το σπίτι των ονείρων σας για να ζήσετε την οικογένειά σας. Δεν υπάρχει άλλο μέρος καλύτερο στο ΚΚ από ό, τι στους λόφους ΚΚ !!

Η αγορά αυτού του σπιτιού έρχεται με άσπρο μέλος γκολφ που κοστίζει rm120.000. Μην σκεφτείτε δύο φορές, αν έχετε τον προϋπολογισμό, αγοράστε αυτό το όμορφο κομμάτι. Δώστε το καλύτερο για την οικογένειά σας.

Η τιμή δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Όπως είπα, αυτό είναι το νεώτερο σπίτι στην καλύτερη θέση με την καλύτερη κοινότητα. Ζητήστε μόνο εάν η τσέπη σας είναι αρκετά βαθιά, διαφορετικά μπορεί να θέλετε να θεωρήσετε την 2η καλύτερη αλλού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB